De Pen – Mark

De pen

Bedankt Sjoerd! Ik heb de pen van je gekregen en zal iets schrijven over mezelf.
Ik ben Mark Boot. Ben 44 jaar en woon samen met Karlijn mijn dochter Sharon in Lochem. In juni krijgen we een dochter, en Sharon een zusje.
In mijn vrije tijd ben ik in de zomer graag op het water in onze boot. Vanuit Zwartsluis varen we prachtige routes door Nederland. 
Mijn opa was een erg muzikale man. Hij speelde veel verschillende instrumenten. En nog goed ook. Van blaas, snaar tot strijk!
Sharon zal het wellicht van hem hebben. Sharon is accordeon gaan spelen. Ik moest wachten tijdens de lessen en tijdens het orkest. Meedoen dan maar en zodoende ben ik ook gaan spelen.
Concordia is een leuke club. Samen muziek maken is gewoon erg leuk! En nog goed voor de ontwikkeling van kinderen ook. Ik ben nu twee jaar voorzitter waarbij plezier en daarnaast het werven van jeugd de belangrijkste drijfveren zijn. We zijn trots op ons jeugdorkest. Ieder jaar hebben wij het doel om de groepen 5 van de Lochemse basisscholen te bezoeken om een proefles te geven. Met veel kleine accordeonnetjes en vrijwilligers gaan we dan op pad.
Binnenkort starten we weer met een 5-tal gratis proeflessen op woensdagavond. Alle kids zijn welkom. En geloof me, het is echt leuk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *