De Pen week 4

Hoi, ik ben Sjoerd Zwaan, ik ben 14 jaar, heb twee broers waarvan één gitaar speelt, de ander djembee en ik accordeon.
Ik begon zo’n ruim 6 jaar geleden met muziek maken. De vader (martin) van een goede vriend (jesse) van me die gaf mondharmonica -en  accordeonles. Ik begon samen met jesse mondharmonicalessen  bij martin. Elke donderdag speelden we samen en verder oefende ik thuis. Na ongeveer anderhalf jaar begon mijn vader met accordeonles bij Martin. Ik besloot dat ik ook accordeon wou gaan spelen en bovendien stopte jesse met de mondharmonica dus dat kwam goed uit. Ik begon accordeonlessen op de Muzehof in Zutphen. Mijn vader stapte ook over op les op de muzehof. Na 3 jaar les op de Muzehof hadden mijn ouders op internet gezocht naar een orkestje, en kwamen ze uit op Concordia in Lochem. Vanaf toen ging ik elke woensdagavond naar Concordia, eerst alleen naar het jeugd-orkestje van 7 uur tot 8 uur en later ook naar de “volwassen”. Ik ben afgelopen zomer overgestapt op accordeonles in laren, daar beviel me de les meer dus dat pakte goed uit.
Vorig jaar Februari ben ik samen met Sharon (andere speelster uit Concordia) bij het NJAO gekomen. Dat is het Nederlands Jeugd Accordeon Orkest. Elke maand spelen we daarmee ergens in Nederland een weekend en hebben we het ook erg gezellig.
Ik ben dus elke week druk met accordeon en dat is leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *